Vil du hjælpe???

Den 5. august 2018 kan DvK fejre 40 års jubilæum!!!

I den anledning er vi i bestyrelsen allerede i fuld gang med at arrangere et festligt jubilæum, som skal være for alle medlemmer og deres hunde. – Vi indleder festlighederne fredag den 3. august og fortsætter weekenden ud.

For nuværende har vi stedet, hvor arrangementet skal løbe af stabelen på plads. Vi har booket os ind i Årslev Hallen med omkringliggende arealer – så der er rigelig plads til mange aktiviteter, og er man ejer af en campingvogn, kan man campere på området, i den udstrækning der er plads. – Årslev Hallen ligger tæt på Ringe på Fyn.

 

3 udstillinger med dommer er allerede på plads, og maden til festmiddagen er i ovnen.

Instruktion i sporarbejde og korte spor er også planlagt.

Der ud over vil vi også gerne kunne afholde et Agility stævne og et Rally stævne, og det er for at kunne arrangere disse 2 stævner, at vi får brug for din hjælp. – Vi har kendskab til tre kompetente dværgschnauzerfolk, som kunne løfte den opgave, men ingen af dem har desværre kunnet finde plads i kalenderen til at hjælpe os, derfor er det, at alle I medlemmer nu får spørgsmålet: 
   

 Er du manden/kvinden, der kan have tid og lyst til at arrangere et      Rally- og/eller et Agility stævne i dagene omkring jubilæet, vil vi meget gerne høre fra dig snarest muligt.

Du kan henvende dig til:

Ellen Nørgaard – Tlf. 21753616

Email: sekr@dvkweb.dk

På det øverste billede kan du se Venga i fuld fart til et Agility stævne, og på det nederste billede er Venga i samarbejde med Jenny til et Rally stævne.