DvK AFHOLDER TRIMMEKURSUS SØNDAG DEN 17 MAJ

DvK AFHOLDER TRIMMEKURSUS SØNDAG DEN 17 MAJ 2020 fra kl. 10.00 til 17.00

Vil du lære at trimme din dværgschnauzer til dagligt behov så sæt kryds i kalenderen.

Kurset afholdes i Strandens Forsamlingshus, Strandskolevej 296. 2660 Brøndby Strand.

Instruktør er Camilla Nilsson fra Sverige, der foruden sin store viden som opdrætter og udstiller, er selvstændig hundefrisør. Hjælpere på dagen er Britt Kluge og Jette Akselbo, der begge er erfarne hvad angår pelspleje/trimning.

Du vil lære at fjerne uld og trimme med trimmekniv, samt pyntning med maskine, klippe negle ordne poter m.m..

Du skal medbringe en velluftet, trimmemoden men gennembørstet hund uden filtre, trimmebord eller et skridsikkert underlag (måtte med gummiside), alle de redskaber du har og bruger til pelspleje, tæppe/bur til hunden samt vandskål. Du kan også deltage uden hund, hvis din hund ikke er trimmemoden.

Der vil være mulighed for at købe diverse redskaber til pelspleje på kurset.

Vi har valgt at lægge kurset på én dag, da erfaring viser, 2 dage i træk ofte er for meget for både dyr og mennesker. Derfor må der for nogen, påregnes lidt hjemmearbejde efterfølgende.

Kurset er KUN for medlemmer af DvK. Pris for kurset er Kr. 650,- egenbetaling, incl. morgenmad, kaffe/the og frokost med en vand. Dværgschnauzerklubben betaler resten.

Tilmelding til Jette Akselbo på e-mail webmaster@dvkweb.dk, eller telefon 61393044 senest den 5 april 2020. BEMÆRK at der er begrænsede mængde pladser på kurset. Tilmelding er bindende og betaling skal ske samtidig på klubbens konto Regnr. 4190 Kontonr.16509914 med navn, medlemsnummer  og ” trimmekursus” skal anføres.

Kom til en sjov og hyggelig dag, hvor du går hjem en hel del bedre rustet end før du kom J