DKK indsamler udstyr til flygtninge hunde fra Ukraine. SE HER

 

Kære Specialklubber

Dansk Kennel Klub ønsker at gøre en forskel i hjælpen til de ukrainske flygtninge, som kommer til Danmark med deres hunde. Den danske regering arbejder ud fra et estimat, der siger, at vi kan forvente omkring 20.000 ukrainske flygtninge til Danmark. Vi kan med vores netværk af skønne engagerede hundemennesker, skabe glæde i en presset situation ved at indsamle hundetæpper, kurve, hundesenge, mad/vandskåle, halsbånd, liner, legetøj, foder og godbidder mv. så der er noget klar de steder, hvor regeringen vælger at stille bolig til rådighed for ukrainerne.

Dansk Kennel Klub har opstillet indsamlingskasser ved hovedkontoret i Solrød og på Vilhelmsborg, men med jeres hjælp kan vi komme hele Danmark rundt. Ønsker I at være en del af indsamlingen, så meld tilbage til mig, så sørger vi for, at informationen om de forskellige indsamlingssteder kommer ud til vores fantastiske hundefolk.

Vi sørger også for at hente det, som I har indsamlet, og leverer det videre til de steder, hvor der er brug for det – I skal blot koordinere med mig, når I er ved at have meget stående, så ser vi på logistikken.

Vi ser frem til et godt samarbejde i at gøre en forskel for andre i nød.

Med venlig hilsen/Kind regards,
DANSK KENNEL KLUB

Mai-Britt Raahauge Herborg Bay
Afdelingsleder
Direkte telefon:+45 56 18 81 28